• Knaptandstraat 8W19160 Lokeren
  • 09 348 35 99 Bel ons vandaag!
  • OpeningsurenMa - Vrij: 7.30 - 18:00 / dond. gesloten

Welkom in onze praktijk

Binnen onze praktijk trachten wij de patiënt op de eerste plaats te zetten. Wij luisteren naar jullie wensen en vragen. Deze trachten we ook zo goed mogelijk uit te voeren. Door een mix van leeftijd, ervaring en bijscholing vullen wij mekaar zeer goed aan en zetten we ons ook geregeld bij mekaar om jullie probleem samen te bespreken. Zo komen we ook tot het beste resultaat.

In onze praktijk trachten wij u een volledig aanbod aan te bieden gaande van de gewone dagelijkse tandheelkundige behandelingen tot de meer ingewikkelde en moderne behandelingen zoals kroon-en brugwerk, werk op implantaten, 3D scans, injectietechniek, …

Wie zijn wij?

Angeliki Klimi studeerde af in 2014 aan de universiteit van Athene. Van 2014 – 2018 heeft ze hoofdzakelijk gewerkt in de vaste prothetiek en implantologie. September 2018 is ze naar België gekomen om in onze praktijk te werken als algemeen tandarts.                                                                                                                   Edwig Lamberechts Studeerde af in 1988 aan de universiteit van Leuven. Hij startte onmiddellijk als algemeen tandarts in deze praktijk en volgde jaarlijks een tiental bijscholingen.

Wat doen wij?
Het Professioneel Team

Hoog Geschoolde Tandartsen

Steeds zijn wij op zoek naar de nieuwste technieken en materialen op de markt. Aanvullend volgen we op zeer regelmatige basis bijscholingen en opleidingen.

Kenmerken

Ontdek de voordelen

In een aangename, ontspannen en rustige familiale sfeer.

Voel je ontspannen tijdens je behandeling!

Door onze rustige aanpak zal je je meer ontspannen voelen.

Ontdek een hoger niveau met de 3D- aanpak.

De laatste technieken worden steeds gevolgd en bijgeschoold.

Kies je perfecte behandeling.

Kies de behandeling die in alle opzichten bij je past. Ingewikkeld of heel eenvoudig? Via gezamelijk overleg komen we tot de beste oplossing.

Creëer je nieuwe glimlach door onze kennis en vakkundigheid!

Door onze kennis die we met u delen kan er tot een resultaat gekomen worden dat u zelf misschien niet voor mogelijk achtte.

steeds vlotte en snelle behandeling van uw mails en telefoons.

Onze goed opgeleidde en vriendelijke assistente zal u steeds snel en opgewekt behelpen.

Snelle behandeling!

In onze praktijk streven we er naar om alle urgenties op een zo snel mogelijke wijze te behandelen. Begrijp wel dat niet urgente behandelingen zoals een controle er nooit onmiddellijk bij kunnen en steeds op een later tijdstip ingepland zullen worden.

Kwaliteitsvolle behandeling

In onze praktijk voorzien we alle aspecten van de tandheelkundige behandeling.

Indien de behandeling echter meer gespecialiseerde hulp vraagt zal je door ons vakkundig doorverwezen worden naar de gepaste specialist.

Leer meer