ASSISTENTE

Elena Gonzalez Guerrero

Nadat ik in 2020 mijn diploma economie-moderne talen had behaald, ben ik aan de universiteit gaan studeren. Eerst handelswetenschappen, daarna Social Sciences. Al snel werd duidelijk dat de studies niets voor mij waren. Ik wou ergens het verschil kunnen maken, vooruitgang zien. Mijn tanden ergens kunnen inzetten, bijleren, de mensen helpen... De medische sector heeft me altijd heel erg geïntigreerd. Enzo, ben ik hier in de praktijk beland. Weliswaar zonder diploma, maar met heel veel overtuiging, goed wetende wat mijn sterke (en minder sterke) punten waren. Sinds januari 2023 maak ik deel uit van dit topteam. Ik hou van de structuur, maar tegelijkertijd ook van de afwisseling in mijn job. Het is fijn om iedere dag met een grote glimlach naar mijn werk te gaan. Tot binnenkort!

Knaptandstraat 8 W1

9160 Lokeren

+32 9 348 35 99

Bel ons vandaag!

Openingsuren

Maandag - Vrijdag / 7:30 - 18:00 / Donderdag Gesloten

Afspraak maken

edwig.lamberechts@skynet.be