Bleachen

9 apr

Bleken
De kleur van je tanden is genetisch bepaald.

Sommige mensen hebben dus van nature wittere tanden dan andere. Als je ouder wordt, worden je tanden sowieso wat geler. Witte tanden zijn populair in onze samenleving: ze zorgen voor een aantrekkelijke glimlach. Het bleken van tanden of ‘bleaching’ won daarom de laatste jaren aan populariteit.

In onze praktijk wordt de techniek van homebleaching uitgevoerd volledig volgens de huidige geldende wetgeving. Vooraf wordt er steeds een mondcontrole met reiniging uitgevoerd en tijdens de behandeling wordt u ook steeds van begin tot einde opgevolgd.

Homebleaching
Als je de tanden thuis zelf bleekt, dan doe je dat best ook onder begeleiding van je tandarts. Je kan door de foute middelen te gebruiken immers je glazuur ernstig beschadigen. De tandarts maakt voor jou een afdruk van je gebit. Op basis daarvan maakt de tandtechnicus een ‘bleeklepel’. Die krijg je samen met de bleekgel en instructies mee naar huis. Om een goed resultaat te verkrijgen, moet je de bleeklepel drie tot zes uur per dag inhouden (kan ook ’s nachts). Na één tot vier weken zie je het resultaat.

Comments are closed.

Knaptandstraat 8 W1

9160 Lokeren

+32 9 348 35 99

Bel ons vandaag!

Openingsuren

Maandag - Vrijdag / 7:30 - 18:00 / Donderdag Gesloten

Afspraak maken

edwig.lamberechts@skynet.be